Nu går det fort.........

......med växtligheten. Man kan nästan se hur det växer. Från ena dagens uppkomst av knoppar i plommonträdet, till utslagna blommor redan nästa morgon.
Äppelträdet är också på g......
Jodå gick allt rundan igår och har redan idag gjort det också. Annars fick maken uppgiften att sätta på frukostkaffet, då han ändå var uppe ur sängen, ovanligt tidigt.
Han gjorde så men återgick sen till liggande läge en stund. Inga tyckte hon ville servera kokt ägg och nypressad juice till det nybryggda kaffet och en macka. 
Efter denna start fick jag energi till att hjälpa Inga med paketet köttfärs som "sjöng på sista versen" idag. Av kilot blev persiljebiffar, köttfärs Africana och en liten klump som får vänta i frysen till en annan dag.
Middagen intogs på altanen i solsken, följt av ett telefonsamtal med systers assistent, som hade lite frågor. Syster frågade sen hur länge den här "snuvan" skulle hålla på. (Ja vem vill inte veta det.....) Hon ville tillbaka till sin dagliga verksamhet.
Maken och jag har sen också hunnit med en fyra-fika, även den i sol.
Nu börjar det mulna på lite mer, så Inga tyckte vi behövde nå't gott till kvällen, som tröst. Så hon har gjort en räksallad att äta på avocados, med vitlöksbröd till.
Vad tror Ni om det............?
 
Plommon-blommor på morgonkvisten.......
 
Frukost-brickan........
 
Ingas arbete vid spisen......
 
Promenad-studie av några vitsippor.
 
Nu blir det pingstliljornas tid.......
 
Björkarna slår ut.....
 
Äppelträdet kämpar.........
 
Middag......
 
Fika......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0