Vindstilla morgon......

.....med strålande sol. Är det möjligt? och dessutom ganska lagom varmt. Ja det verkar som om det är på riktigt, klev ur sängen och knä't gjorde ont (som vanligt) så vaken är jag.......
Ska om en stund tillbringa en fyratimmars arbets-sejour (inomhus hmmm....) lite otaktiskt kanske, men de andra icke-pensionärerna där måste ju "sitta av" åtta timmar, så ska väl inte klaga.
Dessutom är det ju frivilligt .......för min del.
Maken ska med cykelns hjälp tillsammans med några andra ordningställa en-milavandringen här i Fagersanna. Tror det var denna helgen....bra koll jag har (hahaaha).
När jag sen tog en titt i kylskåpet, fanns det "luckor att fylla", därför blir det en snabbis till ICA efter jobbet också.
Hemkommen med två fulla kassar var det bara att sätta fart på Inga så det blev middag. Hade lite rester i en matlåda till lättlunch och maken tog några mackor efter han cyklat runt i skogen.
Pajskal från frysen fylldes med räkstuvning (inkl. ost, purjo, champinjoner, tomatpuré och matlagningsgrädde) och därtill lite isbergssallad med gurka. Intogs utomhus i solsken.
Nu sitter jag framför teven och uppdaterar mig på dagens information.
Får väl ta varvet runt "bollplan" om en liten stund.
 
Solen har gjort sitt igår den 22 april......
 
....följdes av en stilla morgon den 23 april......
 
....då fick det bli sån här frukost.
 
Bara att njuta av prakten sålänge den varar.....
 
Då var det middag......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0