Augusti......

...... och dag nummer tre, har vi redan hunnit fram till.
Denna dag skulle min far ha fyllt nittiotre år om han hade funnits kvar. Men det finns fler som delar den födelsedagen i släkten, dottern i en av familjerna däröver i USA som far hittade genom sin släktforskning. Hon har dessutom fått samma namn, som min farmor hade: Emma och fyller idag tjugo. Grattis!
Annars är det en helt vanlig måndag ....... igen. Idag var så sista morgonen med Downton.... nu har de visat hela serien, så nu "är jag åter ledig" på förmiddagarna.
Fick dock återigen ringa Telenor och klaga på att de inte (som lovat för en månad sedan) ändrat det felaktiga beloppet på månadsfakturan. Man blir så trött på dem. Jajamän det fixar vi direkt..... men på nästkommande faktura har fortfarande inget hänt och ny telefonkö i tjugo minuter.
Jajamän, fixar vi direkt..........
Har varit i Tibro och hämtat ett paket (med en trädgårdsgroda...) och handlat på oss mera mat.
Maken har tagit hand om den "ved" som uppstod när han sågade ner syrenerna i slänten.
Till middag fanns det kvar från igår, men behövde kompletteras med något.
Det blev en Mannerströms Västerbottenpaj och multifärgade tomater.
Finns också varsin bit rabarberpaj kvar, med vaniljsås...... till kaffet. Snart dags att ta sig an detta, för klockan går.
Imorron ska jag göra iordning Dxder för en liten tur norröver. För att fira ett av barnbarnen som fyller år om två veckor och träffa resten (på landet...) innan de ska åter till storstan. 
 
Först såga lite.......
 
....sen sortera lite.
 
Rester plus en pajhalva......
 
Regnmätargrodan har fått sällskap......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0