Det blev pizza......

...... men KIA fick vila, eftersom jag på fredagskvällen lastat återvinningsmaterial i röda bilen och nu plötsligt kom på att det borde avyttras.
Så en tur till vår återvinning mitt i byn och sen vidare till Mölltorp för att hämta mig en "Mölltorp" beställd via telefonen.
Tre fjärdedelar slank ner till kvällsmål, med mera sockerdricka som sällskap. Därefter var jag mätt och behövde bara en kopp kaffe, innan sänggåendet.
Maken hade på Facebook lagt upp lite smakprov från "trädgårds-bluesen" och kan ärligt säga att jag ångrade inte beslutet att stanna hemmave'. Inte "my kind of music.....".
Idag skärpte jag till mig och gjorde ordentlig frukost, varpå det kom ett meddelande från maken att han påbörjat hemfärden.
Själv tog jag med mig dammsugaren på en glashus-tur, för där samlar sig alltid björkpollen och spindelnät. Slår vad om att det imorron inte ens syns att man "gått över rummet".
Sen kom tjejen som svarat på min Facebook-annons om byrån, för att hämta. Hon hade inte varit i Fagersanna förut och blev mäkta inponerad av vår utsikt. Med rätta!
Maken dök upp när jag åt en lunch-paj på verandan, tittande på vattenskidåkning. Han verkade mer än nöjd med utflykten och Dxder mådde också bra. 
Nu är det fullt på uppfarten igen och KIA står där den står..........instängd.
Strax ner till loppisen och plocka ihop. Det kommer att bli en svettig historia, tro mig. Kanske får bli en dusch till idag.........
Jodå, svettigt var det, men fläkten i dörröppningen var "himmelsk" och jag ringde maken som kom ner och hjälpte till med lastningen i bilen. Men sjöblöt var jag trots allt......
Nu ska allt tas omhand, en del får vara kvar härhemma men merparten lämnar jag vidare till second hand. Det kommer dröja innan det blir nån mer loppis-försäljning för min del, men handla går ju bra.....ett tag till. (hahahaaaa...)
 
"Mölltorp"-pizza (min version, -skinka +ananas).....
 
Ännu mer distinkt solnedgång lördag....
 
....och därefter kväll.
 
Sen följde en vacker söndag-morgon.....
 
Tröttnar aldrig på dessa färgklickar.......
 
....och byrån fick ett nytt hem.
 
Min nyfunna vän parasollet premiäranvänds, under övervakning av Snögubben......
 
Underhållning på sjön.......
 
.....och nu är pizzan slut.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0