Gjorde vi nå't vettigt........

.....mer igår då? 
Nja...... det är väl tveksamt i ärlighetens namn, att svara jakande på den frågan.
Vi fikade en gång till framåt kvällningen och pratade lite halvengagerat om vad som behöver göras i förrådet, för att det ska bli hyfsat.
Var väl mest jag som hade åsikter att framföra, maken lyssnade lite sådär halvhjärtat men ska ta tag i det så småningom......sa han.
Idag blev det så söndagsfrukost runt tio. Vi valde lite olika meny, maken nöjde sig med några mackor.
Medan jag tyckte det skulle vara gott med både ägg och juice. Det tog ju lite längre tid, men det var det värt ansåg jag.....och Inga.
Tog mig lite senare ner till loppisen och hittade (förutom ett helt nytt bäddset) några kul äggkoppar, att ha själv, men också två att skicka utomlands till jul.
Innan shoppingen träffade jag utanför en kompis med barn & barnbarnsbesök och en annan kompis dotter. Vi bytte några ord och konstaterade att: -Usch vad tiden går........
Nåväl efter denna utsvävning var det hög tid för "utfodring" här hemma. Inga fick stränga order att omedelbart börja med middagen. Efter att ugnen sen gjort sitt, har vi nu dinerat i glashuset.
Kan undra om det blir något regn? Har varit såpass mulet nu i flera timmar, men ännu inga droppar......
Finns lite rabarberkaka kvar....och Inga har fyllt på med vaniljsås, så vad väntar vi på? 
Bättre väder?? Men fika smakar ju bra i alla väderleksvarianter, eller hur?
Maken fortsatte tjata på mig om att prova nya cykeln och efter att han justerat sadeln, blev så "jungfrufärden" av.  Åkte upp och nerför några backar här i samhället och en liten grabb som lekte med en lastbil på vägen,  gick in till kanten och sa till sin mamma: "Det kommer en och åker här......."
Nu återstår bara att inhandla cykelvänliga kläder (lång klänning funkar dåligt är konstaterat sen förut......) och hjälm säger dottern bestämt.........
 
Lördagen är slut......
 
Aktivitet vid hotellet......
 
Söndagsfrukost.....
 
...och middag: Ugnsbakade rotsaker och grönsaks-röra med grillkryddad ytterfilé.
 
Maken förevigade......
 
.....ögonblicket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0