Grynkorv.......

......kokar på spisen och maken tycker inte att det doftar särskilt inbjudande. Denna maträtt avstår han gärna, men då är det ju tur att det idag blev en rejäl portion "kålpuddingsås" över efter middagen som Inga serverade för en stund sedan.
Nu är väl inte heller denna rätt en av hans favoriter, men om alternativet är just grynkorv..... äter han nog gärna repris imorgon.
Annars kan den samlade energinivån i huset nog jämföras med varningen på telefonen, låg batterinivå. Händer inte särskilt mycket på da'n, men det är väl delvis så det är "påbjudet" från myndighetshåll. Stort A i oföretagsamhet......kanske vore en morot. Men för nu kan väl nära nog obefintlig smittrisk, vara en rätt ok "belöning".
Apropå detta var det återigen aningen bättre på sjukfronten, i Falköping.
Danmark blev för svåra i handbollen igår, men missar man nästan alla straffar man får sig tilldelat och matchen annars är jämn blir det förlust. Några medaljer är det därmed inte tal om i detta mästerskap.
Finns lite fotboll att titta på idag (Manchester-derby) men "på riktigt" blir det inte förrän imorron eftermiddag, Fulham-Liverpool.
När vi fikade nyss framgick det att maken var sugen på pepparkaksbak, imorgon. Så vi har nu inventerat husets bestånd av pepparkaksmått och var där inte direkt eniga om, vilka som var roliga. Men det löser sig väl imorgon när/om vi kommer till skott.......
 
Min fina ren, solar sig i glansen......
 
Naturen julpyntar grannens staket alldeles själv......
 
Tyckte det var dags att byta pumporna till Lucia, ute på entré-bordet.
 
"Kålpuddingsås" till middag....... med potatis och lingon.
 
Grynkorven färdigkokad....... 
 
Tomtarna "dansar" där på vardagsrumsbordet, runt ljuset.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0