Visst blev det fika.....

..... för min del i torsdags, men inte på lokal utan en snabbis i Hörnebo efter att jag varit en inköpstur till Hjo. Nu har jag inga presentkort kvar hos Hem & Hobby, får invänta födelsedagspresenten som snart är i antågande från syster. Brukar ha ett stående önskemål om detta såsnart det går mot presentdags.
Men först ska vi på hennes kalas i veckan, med en kasse paket. 
En del av dem som hon vill ha och en del är sånt hon bara behöver, ....men aldrig önskar sig.
Igår var det så Alla hjärtans dag och då förväntas det ju lite extra, eller?
Inget planerat, men har man tillräckligt tråkigt kan det bli en spontantrip in till centralorten för att inhandla några godsaker att intaga på tu man hand före "På spåret" startade.
Sen diskuterade vi också inför "dagen efter", som egentligen är en mer personlig "hjärtans dag" för oss. (Förlovningsdagen för 45 år sedan)
Ska vi dra och äta nånstans eller inte.....?
Under funderingen över detta ringde min telefon och vi hade ett face-time-samtal med barnbarnen och föräldrarna, som precis öppnat brevet från mormor.
Lördagen kom så och startade med ett besök på morgonen hos loppisbordet, som fick en del påfyllnad. Maken låg kvar i sängen sovande en bra stund, så jag plockade med mig frukost och kröp tillbaka i min säng med teven som underhållning till måltiden.
Vi bestämde sedemera att bara åka in till Millners för att äta helgbuffé. Var väl sådär smakmässigt, men inte helt fel med äppelkaka o. vaniljsås till kaffet.
Hemma igen, en minipromenad till återvinningen för min del, för att plocka steg till min egenbestämda dagliga dos att genomföra (förutom de rehab-övningar jag fått).
Bara nöjen...........och nu är det Liverpool-match!
 
Egenkomponerad fiskgratäng bjöd Inga på torsdag, räckte även fredag.
 
Efterrätt till restlunchen fredag......
 
Fredagsmys.......
 
....i två varianter, blev det.
 
Maken gör plats för grönsakerna......
 
Bufféröra med såsöverskott blev det på min tallrik.......
 
Till kaffet på maten......
 
I veckan nyinköpta vårblommor ......på entrébordet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0