Regnigt värre........

......blev det succesivt under dagen. Började med mulet och lite stilla duggregn rätt långt fram på dagen, men nu ikväll har det kommit igång på riktigt.
Maken vaknade visst någon timma före mig, för det fanns kaffe då jag äntligen bestämde mig för att lämna sängen. Dock var det lite trögt att komma upp i någon effektivitet, blev hängande framför teven ett bra tag.
Men sen tog jag tag i't och fick fram det kilo fläskfärs som fyndades i affären igår, på grund av kort datum för endast trettio spänn!
Detta har nu omvandlats till fyra middagar (minst) i form av biffar (8 stora), köttfärssås och till middag idag tacofärs med pommes och sallad.
I postlådan fanns brev från banken att underteckna för återsändning, vilket gjordes omgående och därefter körde jag till Tibro så det kom med innan tömning inför helgen.
Medan jag var borta jobbade disk- och tvättmaskin vidare och när man ändå befann sig bredvid bagar'n fick det bli inköp av färskt bröd, samt räkmackor som fredagsmys.
Hann också med lite grönt, en melon, lokala hamburgare och bigarråer hos Blommans innan hemfärd.
Fick sen även bilder från smeden, på den färdiga vindflöjeln (snögubben jag ritat). Klar att hämta alltså.....i nästa vecka.
Annars är även en liten tvångspromenad gjord och efter ett av de "nya" pillren till frukost imorse, är rörelseförmågan (utan att ha skit-ont) klart bättre. "Bara" ont och mindre stel....... sålänge det nu varar.
Fåtöljhäng nu och kors i taket...... idag kom återbetalningen från Ryanair, för den inställda flygresan.
 
Gårkvällens alster.....
 
Ännu ett "under"...... ny blomma på en hibiskus....hos mig!
 
När man väl kommer igång......
 
Kärringtänder.....
 
Liljekonvalj"skogen" vid postlådorna.....
 
Shoppingrundans resultat.......idag.
 
Nu är den färdig, vår vindflöjel att hämta hos mästersmeden på Kinnekulle.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0