Rest-ätardag.....

.....fick det bli såhär fösta vardagen i den nya veckan. Enklare frukost blev det också.......
Efter den kraftiga åsk-skuren, (som äntligen anlände framåt kvällningen igår) är det betydligt behagligare temperatur idag. Till och med såpass att även jag kan känna att det är varmt och skönt i lagom former.
Den "nya morgonrutinen".......att äta frukost samtidigt som jag kollar Downton Abbey, innebär att det automatiskt ger en senare start på dagen. Men va' f...n gör det egentligen?
Medan jag drog på matinköpsresa, passade maken på att roa sig med gräsklippning i slänten (tills drivmedlet tog slut...)
Sen hittade jag en portion gryta i frysen till mig, medan maken fick äta överbliven grillmeny från igår.
Glassbåtar ville absolut med hem till vår frys, men då där är trångt redan var vi "tvungna" att ta varsin till eftermiddagskaffet. Gick till och med att sitta i solen på verandan och njuta av lagom värme till detta.
Vi började diskutera nästa inköp, en ny grill då den vi har, börjat trilla i bitar. Har nu tjänstgjort sen makens sextioårsdag, vilket alltså är tio år. 
Ikväll syr jag fast knappslåerna på de två nya klänningarna som kom förra veckan. Behöver inte knäppa upp dem alls, lätta att ta på ändå.......
 
Vilken härlig kvällsbris igår efter åskovädret.......
 
I år blir det äpplen iallafall.......
 
Melonplantan blommar....men blir det några meloner??
 
Clematisens blommor slog ut igår.
 
Snart klar med justeringarna........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0