Shopping......

......när vi väl kommit igång med måndagen. Först dock en macka till frukost, tvångspromenad och hämta in posten med reklam idag.
Däri fanns en vattentunna avsevärt billigare än den vi sett hos annan affär. Maken bokade i Skövde, men där fanns inga kvar. Då blev det Falköping istället och efter "fish and mash" till middag bar det iväg.....
Först besökte vi ett "annat reklambladsställe" för att införskaffa bäddmadrasser, kuddar och fällbara campingstolar. Fanns allt detta då?......onejdå, inte några stolar inte.
Vattentunnan hämtades med sockeln saknades så den får vi hämta sen (jajajaaa kul koncept att inte ha reaprylar i lager nånstans....)
Blev en fika där innan vi drog förbi Skövdes affär på hemvägen och bokade stolar.......för dem att ringa då de finns....
Svängde av vid bobilfirman och hämtade manualen, att för-läsa. Ser inte så ljust ut att vi kan få den innan onsdag, fortfarande inte inregistrerad hos Transportstyrelsen. Han kollar dock två gånger varje dag på nätet, för annars är den klar. 
Snart blir det äggmackor i glashuset till kvällsmat..........
 
Nyponrosor vid vägskälet härhemma.......upptäckta under promenaden idag.
 
Fish and mash (homemade...)
 
On the road again.......
 
Mitt i byn......Falköping.
 
Fikatajm.....
 
Ållebergs flygplats...
 
.......och lite längre bort jordbruksarbete.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0