Bunkring......

......"som kom av sig", kanske man kan summera dagens besök i mataffären. Man har ju sett i sociala medier alla bilder på tomma toalettpappershyllor. I fredags på Coop i Töreboda, fanns inga tendenser till något sådant, men då de inte hade den sort jag brukar köpa tänkte jag vänta till dagens inköp på ICA. Nu är det inte nån kris, vi klarar oss ett tag till och tur är väl detta då det var totalt soprent på den avdelningen i affären.
Hade ett jästpaket i kylen som jag i helgen tog vara på innan datumet gick ut, med maken som lärling bredvid med en kopp kaffe och "loppis"-bulle. 
Innan vi hunnit så långt hade vi avverkat promenering, jag till och på loppisen medan maken tog en tur runt skogen. Sen bjöd han på fläskpannkaka till middag (då jag frågade vad han tänkt....) 
Igår gjordes det inte många knop, men maken var ute en liten runda och köpte mer bullar (på loppisen).
För att återgå till bunkringsförsöket idag.....
Slut på jäst, alltså dags att köpa ny då. Men se det gick sådär..... totalslut och lapp som meddelade att de inte visste när mer kommer. Likadant i mjöl-hyllan, men det har vi en hel del kvar av så det skulle inte köpas idag.
Lite ris då? fanns bara råris kvar, likadant med pastan som skulle vara på extrapris -soprent. Blev därför ett paket fullkornsskruvar (är ju nyttigare också....).
Imorron och på onsdag ska jag arbeta sextimmars-dagar.
Lite face-timesamtal med Stockholm ikväll, där är det jobba hemifrån som gäller för dottern då kontoret stängt ner. Förskolan hade varit stängd tillfälligt idag, men den och skola för grabbarna som vanligt annars resten av veckan gäller i nuläge.......
 
Makens pannkaka till middag på lördag.....
 
Vår-fika......
 
Häcken har blivit alldeles grön redan....
 
Halva ena födelsedagsflaskan slut......
 
Söndagsfrukost........
 
Baklektion till fikat......
 
Här är brödkakorna......osötade av misstag (glömde sirapen)
 
Ett gäng "supporter-bläckisar klara igår. (Barca, Blåvitt och Heja Sverige..)
 
Mjöl-fritt........
 
 
 
 
 
 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0