Dagens tråkrapport......

.....från pensionärena i Fagersanna.
Nej, det blev ingen shopping i Skövde, jag valde att avstå klädinköpet till en annan tidpunkt längre fram.
Däremot fick det istället bli att handla lokalt, för mat kände jag allt behövde fyllas på och tevetidningen vill jag ju ha varje vecka.
Åkte iväg runt ett-tiden och tänkte att nu är väl alla sjuttio-plusare hemmavid. Men se det var de inte alls, många sådana var allt i omlopp både i butikerna och ute på byn.
Ja vad ska man säga.......
Förutom mat blev det även ett stopp på Blommans för att få med mig mer påskliljor hem till trädgården. Jodå, där finns redan en ansenlig mängd, men när det är säsong vill jag allt gå "all in" eftersom det är min favoritblomma. 
Då jag även blev påmind om min egen namnsdag på Facebook, fanns ju en anledning att köpa två bakelser till den (även idag) soliga fikastunden i glashuset på eftermiddagen.
Inga serverade innan dess köttgryta med potatis och imorron får maken repris på denna, medan jag själv tar varianten pepparrotskött (som kokades parallellt).
Efter fem (förutom teveprogrammet) innebar lite facetime med stockholmarna. Småbarnen var väl inte så konversations-sugna, men en stund blev det ändå innan springet i benen tog överhand.
Annars har jag beslutat att övergå till broderi nu ett tag. Egenhändigt ritade mönster på bakdukar är vad som produceras fr.o.m. ikväll (så länge jag finner det relaxing och roligt.....sen får vi se vad klåfingrarna ger sig på).
 
Flygplan även idag, vid en något utökad bollplans-promenad.
 
Kolla!! Idag fanns det jäst igen..... nu ligger hela tre paket i min kyl...så dä' så!
 
Köpte två olika....vi delade rättvist....
 
Hade några fållade "påskfärgade" att börja med. Sen finns masssssa tyg att sy nya av......
 
 
 
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0