Ett misslyckande......

....blev det med att få tag på inköpslistans alla varor, för maken onsdag kväll.
De hade ingen jäst och ej rätta sortens toapapper, inte heller den speciella marmeladen som jag helst vill ha (alltid svår att få tag på dock....).
Men han hittade några påsar chips..........
Torsdag och fredag har passerat och det arbete som var överenskommet är slutfört. Nu finns ingen mer tjänstgöring inplanerad, men som förut får de ju alltid ringa och fråga.....trots att jag numera har startat uttaget även av tjänstepensionen och inte "behöver fickpengar längre". 
Ibland kan man bara inte låta bli att påtala fördelen med att vara pensionär..... för det finns ju vissa nackdelar också som ökar i takt med åldern. Mantrat: "Ont överallt, men annars är det bra", använder jag flitigt, såsnart någon frågar hur det är.
Var sen inne på ICA, efter jobbet och småhandlade en del.
Bland annat räkor till att göra räksallad på till bakpotatis som fredagsmys. Därtill serverades ett glas vin till mig och en öl till maken.....
En grillad kyckling att avnjuta imorron, slank också med i shoppingen.
Ikväll kom så ett mail från Ryanair om att vårt flyg till Spanien 29 mars var inställt, så nu har jag skickat in begäran om återbetalning för även den delen av resan, som inte blev av.
Ja en dag i taget...... is i magen och ständigt nytvättade händer, är väl det som gäller inom överskådlig framtid nu då.....samt titta på nyheter da'n i ända.
Men en och annan underhållning/film bryter jag allt av med och handarbete. Dessutom tvingar jag mig  till att trava mina egenhändigt tilldelade steg/dag för liiite motion och rörelse.
 
Vissa plan flyger iallafall.....det här fångat idag på promenaden.
 
Hola! ....inget Spanien men ändå dess färger, klar i förrgår.
 
En till klar igår....
 
Ljusglimtar i betonggrå vardag......
 
Närbild....från en annan rabatt.
 
Promenad i skymningen......
 
Smaklig spis........var det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0