Trist och tråkigt......

.....är väl en ganska bra beskrivning av min/vår lördag. Istället för att åka till klädaffären och kolla på vissa varor från reklamhäftet, fick det bli inte göra nå't.
Med det menar jag noll social samvaro eller sådana kontakter. Får se om jag tittar till mitt loppisbord under morgondagen.......
Vad göra då?
Sitta på trappan i solen och äta en andra frukost, klippa lite fjolårskvistar på klängväxterna och glo på teve.
Maken kom så småningom en tur till vardagsrummet (mellan blueslåtarna från nät-sändningen av jam i Stockholm.....) och såg fundersam ut.
"Undrar du över middag" frågade jag då.... jo så var det väl, varpå jag förklarade att det funkar precis som förra lördagen då du gjorde fläskpannkaka. Vad blir det idag?
Något konfunderad kunde jag se. Inte för att han inte fattar gången på det hela, men menyn hade han inte ägnat så mycket tanke åt för dagen.
Talade då om att det fanns en grillad kyckling och det ska bara kokas ris. Därpå återgick han till bluesen, så det va ju tur att Inga tog kommandot och samtidigt svängde ihop en äppelpaj till fika i glashuset lite senare.
En promenad runt "bollplan" fick det bli för mig på det och lite målning med äggtempera vid köksbordet en stund, tog hand om en timma till.  
Nu fåtöljhäng.........
 
Soligt "elvakaffe".......
 
Ingas mini-äppelkaka......
 
....passade på dagen för den i skafferi-förrådet stående vanilj-tetran.....sjätte sinnet?
 
Hoppsan.....den drunknade visst!
 
Lite hantverk........
 
Så var denna dagen till ända.......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0