Det fick man lida för......

.....inatt, att förra natten var en bra sov-natt. Inte många timmars date med mister Blund inte, kanske fem på sin höjd.
Hade satt väckning till strax före nio, eftersom handläggaren skulle ringa då. Men somna vid tre och vakna strax efter åtta, då behövdes ingen väckarklocka......
Ok samtalet kom och jag tänkte att det tar väl inte mer än en kvart på sin höjd. Jo tjena, börjar förstå varför det tar så lång tid innan man får beslut på sina ansökningar...... över en timma fick jag sitta och traggla siffror, uppskatta kostnader och försöka svara på frågor jag inte egentligen hade speciellt stor koll på. 
Sen var det dags att anlita maken för kopior på god man-arvodesbeslutet, för att skicka in som vanligt brev. Ansökan lämnades in i mitten av maj och först efter sex månader var det möjligt att "sparka på dem" så de tar tag i ärendet.
Nu skulle det "bara" ta en till två månader för beslutsförslag till mig (att ha åsikter om) innan beslut.
En tröst i eländet är väl kanske att det kommer att gälla retroaktivt iallafall.
Helt slut i huvudet...... fick det ändå bli en sen frukost. Maken drog iväg för att ta en influensaspruta och Inga gjorde pizza till middag.
Det låg ett paket i postlådan, från Holland. Där fanns en massa roliga saker och ett brev. Har skrivit och tackat via e-post (sålänge), för det är på gång med ett Sverige-paket till dem också. Grejerna ligger klara att packas och lämna in bara. Blir i nästa vecka.
Nu får det bli teve och förhoppning om att somna gott framåt natten............
 
Smygfoto av hårt jobbande fd. kollegor.......
 
Mycket roligt fanns det i paketet.......spännande att smaka på framöver.
 
Inte bara Hollandspost, utan en sprillans ny boktitel från Fagersannabördige författaren kom också. Den är nu läst och får en bra recension (precis som de föregående) av undertecknad.
 
Middag.....och kvällsmat.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0