Tagen på bar gärning......

....... blev en liten mus, ätande vår stora fina mogna tomat. Den som jag tänkt att vi skulle avnjuta idag. Gick ut för att "titta till den" precis som jag gjort ett bra tag nu och möttes av att ....den var borta!
Har väl blivit så tung att den har trillat ner tänkte jag då och flyttade undan lite vegetation.
Där var den, halväten....... snopet.
Väntade en stund och kollade igen, då rörde sig nå't i växtligheten där vid väggen. En liten mus satt och tittade på mig och jag trodde den fastnat på fotot (som bevis), men hann slinka undan.
Blev annars aningen sen start och med bara välling till frukost.
Magen och jag var inte riktigt på samma våglängd, men efter dusch och "postrunda" till Tibro, har jag nu vågat mig på en kopp kaffe (och en valnötsglass...). 
Fick bli en färdig portion korv Stroganoff till middag åt mig, för inte så längesen. Maken fick nå't tidigare att värma från frysen. Nu har han återigen åkt en tur till Labbås.
Hoppas att han har bättre koll på sin telefon den här gången, för nu har de nya korten kommit och alla appar m.m. (anslutna) är ändrade. 
Då vi blev berövade vår fina tomat, får vi trösta oss med de få potatisar som "överraskningsväxt" sen förra året. Inte lika gott dock........
Musen har även startat att smaka på de vindruvor som växer långt ner, så vi kanske inte får så mycket sådana heller. Råttfälla funderar maken på att gillra där på muren..........
 
Eftermiddagsfikan igår.......
 
Återfunnen halväten......
 
Därnere tittade den fram, boven.......
 
Återvände sen flera gånger till "brottsplatsen" bevisligen, inte mycket kvar nu.
 
Hittade valnötsglass på ICA, gjorde mig en strut som tröst för den hädangågna tomten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0