Mera bakslag.......

....... men beroende på hur man ser på saken, positivt till viss del (för min del).
Idag blåser det för mycket för att sätta fast de kvarvarande kortsidorna på växthuset, så slipper alltså "pinan". Men å andra sidan är det väl bara att skjuta upp eländet.  Men imorron är det ju utlovat snö, så då funkar det väl inte heller och maken ska dessutom ut i skogen (med grannen) för att lägga söndagens bana inför enmila-vandringen.
Satte en bröddeg och återgick till sängläge med en frukostmacka, för att underhålla mig med teve medan jäsningen blev klar. Då blev det väl driftavbrott på teveleverantören SAPPA, så även den planeringen "sket sig".
Denna gång kom teven igång rätt fort igen och brödkakorna är nu klara. Igår kväll fick Inga ett ryck och satte in en form med "filmjölksbröd" i ugnen under en reklampaus. Så den sorten fanns att välja på till frukosten.
Vi fick grillade kycklingfiléer med ris och currysås till middag och nu har vi provsmakat brödet till eftermiddagskaffet, innan äkta hälften skulle (via Biltema...) åka till Tidaholm på styrelsemöte i bluesföreningen. 
Imorron ska jag nog göra ett gäng biffar, att ta med på "utflykt" (över dagen) till Ängelsberg, ....... med födelsedagspresenter (passerade och kommande).
Nu återstår bara att välja vilket av stick-projekten som ska fortsättas på till kvällens handboll.
 
"Be afraid.........for your life", berättigat (hahahaaa).
 
Filmjölkslimpa......igår kväll.
 
Brödkakor under förmiddagen idag......
 
Precis vad jag var sugen på idag.......
 
Avloppsarbetet fortskrider...... en bit av järnvägsrälsen borttagen nu.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0