Test........

.......av Postnords leveransförmåga blir det nu. Var ute för att hämta posten (fanns inget...) men träffade på grannen på hemväg från promenad och blev stående vid lådorna.
Inom fem minuter kom bilen (med en okänd förmåga vid ratten) och lade post i nästan alla lådor. 
Jag passade då på att lämna ett vykort med födelsedagshälsning för färd till huvudstaden.
Där finns en sju-åring (to be) på lördag. Hoppas kortet anländer senast fredag, för presenterna får hon vänta på någon vecka till.
På lördag 10.40 "firar" vi hennes dag med att få våra första vaccinsprutor. Ringde idag och undrade varför maken som anmält sig i måndags inte hört något, men att det fanns tider att boka på nätet.
Men gjorde han detta skulle ju inte jag komma med.
Men nu får jag ge lite beröm till vårdcentralen som jag skällde på för ett tag sen. "Jag kan boka in er båda nu" fick jag till svar. Blev så förvånad/chockad att jag glömde makens fyra sista siffror. Dessa som jag normalt i över fyrtio års tid kunnat rabbla "sovandes".
Det löste sig ....... kom tillbaka efter bara en felgissning.
Maken har varit och köpt beslag som han tror ska fungera bättre än den första tänkta lösningen.
Till middag kebab och mitt i middagen (intagen i glashuset) kom kommungubbe och XR slamsug. Det var stopp i avloppet, (nedanför oss den här gången) men brunnen ligger på vår vilda del av tomten. Så där har de härjat och nu ska det vara klart, men de skulle spola imorron också för säkerhets skull.
Kan ju vara trevligt att vara "på rätt sida" nån gång då det strular.....
Under tiden passade jag på att lyssna till Försäkringskassans "konsert" en stund, men fick ganska snart tag på en handläggare. Systers bostadstillägg borde vara återställt i maj, eftersom hon fått sin återbäring nu i april.
Passade också på att höra mig för om skadeståndsanspråken (p.g.a. långa handläggningstider) jag skickade in i januari. Detta krävde ytterligare två samtal och svar att det tar ungefär fyra månader innan vi hinner ta tag i det.
Ett fall framåt ändå tyckte jag, då klagomålet gällde ekonomisk förlust efter mer än tio månaders handläggning.  
Sen ikväll får vi Liverpool-fans se och hoppas att de kan klara av avancemang till semi-final (Champions League). Blir svårt, men ej omöjligt......de har gjort det förr!
 
Inga gjorde hemlagad kebab idag........
 
Avloppsarbete att utföra.......av yrkesfolk.....Thank God.....
 
"You never walk alone"..........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0