Välkommen hem.......

.....Dxder, för nu står han på gården utanför igen. Men har fått en lite annan placering, lägre ner på uppfarten. Dels för att då stå mera plant och dels för att inte skymma sikten när vi ska ut med den andra bilen (röda).
Silverfärgade KIA får vila hela sommarhalvåret, där har vi inte ens bytt dubbdäcken utan ställt av den istället. Vilket föranledde pengar åter på skatten.....väldigt snabbt måste jag allt tillägga.
Fick masa mig ur sängen aningen tidigt (med pensionärsmått mätt.....) även idag, då maken behövde skjuts in till förvaringsplatsen.
Jag passade då på att handla det mesta som behövdes i kylen samtidigt och då hann maken först hem, så parkerings"strategin" fungerade direkt på gården.
Gick en sväng i trädgården och plockade bort vissna påskliljor, samt beundrade fjolårslökarna som nu börjar titta upp lite varstans. (Nästa år blir de ännu fler..........)
Till middag bestämde Inga att det blev foliebakad laxfilé med potatismos och dillmajonnäs.
Missade ju Liverpools match igår (tyvärr bara 1-1 i slutresultat) då vi var på resande fot, men slötittar nu på Leeds-Manchester United från fåtöljen.
Ta hand om och rusta husbilen, får vänta tills imorron tror jag. Ingen utflykt planerad ännu, så gott om tid att fixa och dona senare i veckan......
 
"Fullsatt" och rockad på placeringarna........
 
Nu tittar de upp ur jorden lite varstans i slänten.
 
Ingas söndagsmeny är serverad.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0