Avlopp........

........är en skitig historia. Det är väl ingen nyhet för någon, men började ju för någon månad sen att rensa röret till diskhon och trodde jag lyckats. Dock "blev det en packning över" då jag skruvat ihop.
Avrinningen har under veckorna sen dess förbättrats och inget läckage från röret, men det var ju ändå bara halvfärdigt gjort.
Idag kröp så maken in därunder och lossade nästa "krök" på röret, så nu är även den rensad och skåpet städat. Dessutom är nu ALLA delarna återbördade vid ihopskruvandet. Så det verkar vara ordentligt gjort och klart (för den här gången....)
Alltså ett stressmoment mindre ......i min hjärna. Men nu har jag även införskaffat en ångmopp och där medföljde ju en monterings- och bruksanvisning.............
Varför blir man (jag) så stressad av tekniska prylar och monteringsmanualer?
Middagen är avklarad och resterna i kyl och frys har därmed "krympts" lite.
Maken gick nu på promenad och jag sitter i fåtöljen och försöker lirka/vila alla motsträviga kroppsdelar.
Alla senaste "projekten" är klara och åtgärdade, så nu får jag se om något gammalt kan plockas fram och avslutas.......kanske......eller så sitter jag bara sysslolös (hmmmmm) ett tag framöver.
.......och glor på teve. 
Men Inga tyckte att några choklad/nötkakor (experiment...) till kaffet om en stund, inte skulle vara så dumt. De solar som bäst i ugnen........
 
"Granar" som dekoration på allmänningen i Fagersanna.
 
Maken stekte detta till sin middag........
 
Min matlåda med gårdagens middagsmeny.......
 
Ingas experimentkakor svalnar...........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0