Ho, ho, ho..........

...... klädde nästan ut mig till "tomte" idag. Tittade i garderoben vad som fanns av den röda färgen som inte trådsmal tant, fortfarande kunde få på sig.
Nu var det inte så illa som jag först befarat, för den första klänningen jag provade funkade (kanske hade jag tur.....) och sen var det bara att stryka den röda blus-skjortan som legat lääääänge i stryk-korgen (kanske sen förra julen......)
Efter att ha ätit lite stroganoff-gryta tog jag med mig "Hollands-presenten" från år 2014 (som bidat sin tid i julgarderoben några säsonger nu....) i min Liverpool-kasse och åkte till kompisen för att lämna en liten klapp och bjuda på julbullar till kaffet, som jag tog för givet att hon naturligtvis hade.
Väl där hade hon redan en gäst, men det funkade ändå att bjuda på "Carol singers" och ta en fika med tjat. Då hennes make kom in från snöandet, tyckte han "the singers" var häftiga. Så de fick stanna några dagar i huset.......tills han tröttnar. Som sagt i små portioner är de kul, men någon mega-"konsert" orkar man inte höra.
På hemväg passerade jag maken som var ute på promenad. Och efter att ha hämtat in dagens post (fler julkort) satte jag mig med en filt i fåtöljen en stund för att tina upp. Bitande blåst ute.......
Men Inga däremot fick energin åter och såg till att det blev bakat både en mjuk pepparkaka och en banankaka. Nu doftar det pepparkaka i hela huset mmmmmmm......... smaka snart!
Fotbollen igår då?? Det blev oavgjort 2-2 till slut.......
 
Inte mycket kvar av skolan nu.........i snöovädret.
 
Skönt att komma in till brasan.......
 
.....och till detta husets tomtar.
 
Oj, där tittade en till fram........
 
Slutat snöa, dags att återvända hem då kanske......
 
Fin fullmåne fastnade till slut på bild........vid hemkomsten.
 
De två kakorna vilar och svalnar.......
 
Till sist..........carol singers......utan ljudet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0