Ny vinst.........

...........för Liverpool, 3-1  mot gästande Newcastle denna gång. Varav det sista målet var en riktig pärla gjord av frisparks-specialisten i laget. Läste att han sagt sig ha väntat fem år på att få till precis en sådan fullträff. 
Då har vi kommit fram till ännu en fredag. Det blev "traditionell" pensionärs-sovmorgon och frukost till ännu en dålig julfilm.....från USA.
Inga gjorde sen schnitzlar till middag, medan tvättmaskinen jobbade med annat.
Maken gick på promenad, medan jag nöjde mig med att gå till postlådan och åter. Där fanns mera julkort, reklam och en traditionsenlig kalender för 2022 från min kontakt i England, sen vi på nittiotalet bott på B&B hos dem vid två tillfällen.
Apropå England, så kan man ju numera göra "nostalgitripper" på Google maps: Street view.
Kollade in Paignton, 25 Victoria street igår, där jag och en klasskompis var inneboende hos en engelsk familj under språkresan. Mitt i centrum bodde vi och mamman i familjen hade även en damfrisering där, en trappa upp, bredvid "The Butcher" (som alltså fortfarande finns kvar). Kommer än idag ihåg hur vi vaknade till att de högg fläskkotletter, på bakgården.
Samtidigt som vi var gäster, hade de även mormor (från Skottland) på besök. Hon skrattade och pratade mycket, men vi fattade väldigt lite av vad hon sa, på grund av dialekten........ 
Lite kyligare har det återigen blivit och vi har (aningen frusna) intagit veckans sista eftermiddagsfika vid granen i glashuset. Nu väntar hockeymatch för maken och "På spåret" kollar nog jag.
Kanske också lite semifinaler i handboll.....trots att Sverige åkt ut, vi får se.
 
Julgranen sedd från min fåtölj.......nja har väl inte lagt ner min själ i dekorationerna......kanske.
 
I den vita dörren till höger om Specsavers gick vi in och upp i huset där vi bodde, fyra veckor en sommar, tidigt sjuttiotal.
 
Se en snöstjärna har kommit upp i köksfönstret.
 
Frukost-dags.........
 
Middags-tallrik.........(min), maken fick en rå morot istället för kokt grönt.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0