Det ringde på dörren......

.......framåt eftermiddagen och där stod en kompis, med en jättestor tulpanbukett. Vi satte oss en stund i glashuset (igen för min del, hade precis fikat med maken) och pratade.
Sen ringde sonen efter att jag skickat sms. Han ska ha möte med mäklaren och köparen imorgon, för att komma överens om allt det praktiska i försäljningen.
Sen ska vi träffas, antingen i Tibro eller så kommer han hit. Jag skulle visst få en födelsedagspresent....  han får tillbaka extranycklarna och med sig de nya huvudbonaderna som jag knåpat ihop. Att ta hem till sambon att ha till redan "fådda" halsdukar och vantar. 
Men hon behövde sovmorron, så stannar hemma. Kan lätt förstås, om man får gå upp klockan fyra alla vardagar för att ta sig till jobbet.
Då har sonen varit på snabbvisit och efter det tog jag dagens promenad, ner till loppisen blev det och därefter en extra sväng innan hemkomst. Bara en liten sak med hem, som fick plats i jackfickan.
Sen kom mitt beställda nysydda nattlinne, hem med "specialleverans" av sömmerskan själv.
Premiärtest ikväll.....
Annars är det väl som det är......
 
Röda tulpaner från kompisen.....
 
Present enligt önskemål från sonen.
 
Gillar gula blommor, dock egentligen inte maskrosor som jag har allergi för. Men färgen piggar upp.....även om man väl ska vara sömnig vid sänggåendet kanske.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0