Segt och tradigt......

...... blir det då en dryg vecka med ryggproblem har gått. Till viss del lite bättre, men fortsatt väldigt irriterande och delvis deprimerande, med kvarstående besvär som helhet.
Inte särskilt lätt att peppa sig själv till "stordåd" och att ta tag i och röja julen. Nu finns ju ingen gran att kasta ut, den brukar vi förresten ha i glashuset sen ganska många år tillbaka. Iår blev det dock ett tallris istället i kruka, som får stå kvar ett bra tag till.
Tog in tomtehuvud och lite annat från utomhus, men tomtestop-skylten hade frusit fast i krukan vid knuten. Där får jag invänta töväder.....
I postlådan idag fanns mera god man-jobb......november månads assistentredovisning att kolla.
Har även (med makens assistans) fått utskrivet årsredovisnings-blanketterna från nätet. Jo för nu får man inte ens dessa utsända, utan bara en hänvisning till att hämta själv på internet......
Startat den åttonde "kompisen" till de sju från igår....... som nu flyttat in i bläckis-resväskan.
Optimism och tålamod i mängder........ är önskemålen för dagen.
Slutligen kan meddelas att sonen har födelsedag idag....... vi ska dit och fira på söndag, samt kolla in nya lägenheten. Där har ju de båda boende tillfrisknat från covid-19 och borde vara säkra nog att hälsa på en stund.
 
Väntar på nästa kompis....i ny blå nyans.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0