Handboll.......

.......bjöd dumburken på igår kväll. Tyvärr var damerna precis som herrarna, aningen "ofokuserade" i slutet och tappade en poäng (mot Spanien). Ny chans ikväll, men mot annat motstånd (Argentina) att reparera det hela i kvalet till OS. Vinner de är även de klara, precis som herrarna till slut fixade det.
Annars vaknade vi till en solig fin vårdagjämningsdag, som inspirerade mig att återigen göra en "proper breakfast". Vilket innebar: kokt ägg, nypressad apelsinjuice och mackor till kaffe.
Strax därefter aviserade maken att han skulle ta en promenad.
Så gjorde även jag ett litet tag senare, men då ner till loppisen. Förutom de fynd jag gjorde på borden, köptes en påse bullar och några småkakor (ska bli gott till eftermiddagsfikat om en stund).
Även maken tittade in på loppisen, men då bara för att försöka säga till mig att inget behövde köpas......
Ja olika äro både åsikterna, behoven och intressena. Men väljer man att inte engagera sig i hushållets presenthantering, kan man inte veta hur läget ligger, eller när det måste fyllas på inför nästkommande högtidsdagar. 
Dessutom är alltid hemmet i behov av förnyelse på utsmyckningsfronten, även om det skiljer sig åsikterna. Dock anser jag mig ha tolkningsföreträde i frågan.........
 
Då startar vi denna lördag.......
 
Hembakta "loppis"-kakor till eftermiddagskaffet i glashuset.
 
Fetaost-biffar till lunch......med utsikt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0