Uppe med tuppen..........

.....var jag faktiskt idag. Då vattnet skulle stängas av 07.30 kände jag att en dusch före vore på sin plats och skulle kännas skönt. Fick dock sätta "väckarklocka" för att jag inte skulle missa detta.
Men efter "välförrättat värv" fanns ju inget hinder för att ta med rostmackor och kaffe tillbaka i sängen och dåsa vidare en bit in på förmiddagen.
Skulle ju bli regn idag..... men det har vi inte sett nå't av. Solen skiner och jag passade på att posta ett vykort, till en femårsdag på onsdag. Nu vill det till att posten gör sitt och att det kommer fram ordentligt, då de redan på fredag flyttar till större lägenhet på annan adress.
Runt ett-tiden tyckte Inga att det skulle passa med middag. Idag serverade hon sprödbakad fisk med hemlagat potatismos.
Strax före tre pratade jag lite med de som gräver, kopplar och sliter i "vår" grop. Vattnet hade de redan då kopplat på, fick jag veta. Då tyckte maken det var dags att snacka lite om återställandet, med dom.
Därefter stärkte vi oss med en kopp kaffe, innan vi med gemensamma krafter bytte en rutten pallkrage mot en splitter ny.....vid blåbärsbuskarna.
".....cracked from side to side"....... (nej inte Agatha Christie's bok .....) kan man kanske säga om makens nötta jeans-shorts. Har gjort ett försök att laga dem, men det är nog bara en tidsfråga innan nästa spricka. 
Nä, nu kopplar jag av med en bläckfisk, till.....eller två!
 
En "röding"......
 
....och en "blåmes".
 
Nu går vi mot slut-tampen.
 
Middag.......
 
"Hör i pöjka', nu gör i'  iordning efter er......... sa maken.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0