Ankomst.......

.....runt elva-tiden (igår kväll) för maken och man får väl förmoda att han tyckte resan på dryga sextio mil under dagen var värd att göra, för några timmars bluesmusik........
Ja som sagt.....olika äro nöjena, man väljer att lägga sin tid på.
Då var det återigen söndag...... och bara en enkel frukost som start på dagen, att ta med tillbaka i sängen, för en stunds teve-tittande.
Laddade därefter tvättmaskinens första vända och gav faktiskt maken frukost på sängen. Detta istället för nästa helgs fars dag. Då befinner han sig på blues-festival i Fredrikshamn, Danmark med andra styrelsemedlemmar i "intresseföreningen".
Inga lovade i ett svagt ögonblick att redan vid fem kommande fredagsmorgon, skjutsa honom till tåget.......  
Utav denna anledning kom även bonusdottern på "fars-dags"-besök idag. Men före firandet av far, shoppade vi två loss på loppisen. Blev en hel del.......... mest framtida presenter dock och en gratis! kaffemugg till maken.
Vi fikade här hemma och han fick nitlott(hahaa) och en flaska Cava i present. Nu är han ute och går, som mellanakt på den städning han "blev ålagd" .
Inga mixade ihop en pyttipanna på korv-rester åt honom, att intaga vid återkomsten och jag fick de tre biffarna som blev kvar från igår. Nu spöregnar det......
Men vad gör det........då Matchen startar om en halvtimma.
.....och snart är även tvättmaskin nummer två klar.
 
Då laddar vi för match borta mot West Ham...........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0