Ensam hemma.......

....... och gör vad som faller mig in, när jag vill.
Vaknade runt nio och efter en frukostmacka och lite relax, blev det en biltur (i regnet) till loppisen härnere. Hade tänkt inhandla en grej jag sett i några veckor och den var inte bärbar om jag hade promenerat.
Jo som vanligt blev det några småsaker med hem, men den idé jag fått angående ovan nämnda pryl, fick läggas åt sidan, då någon nu hunnit före mig idag och gjort köpet.
Hem igen och fortsätta med lite tvätt och sen beställa min middag hos Fagersanna pizzeria.
Skulle ta en kvart......åkte ner efter tjugo minuter, men fick vänta igen (även denna gång).... ytterligare tjugo minuter.
Kontentan av detta blir att maten är helt ok men att de har "glädjekalkyl" på hur lång tid beredningen tar. Dock var det en väl tilltagen portion kött, så har fläskfilé kvar även till söndagmiddag åt mig.
Vi får se vad Inga serverar till detta........
Idag har hon ugnstekt kycklingben, att avnjuta på måndag är det tänkt.
Har även gjort klart tre utrikesbrev att skickas inför julen, det är fyra kvar .......men måste skaffa fler tulldeklarationer först.
Nu blir det snart kvalfotboll igen. Den här gången ska jag se Nederländerna, de kanske spelar bättre än Sveriges lag ......senast. Sen får man väl titta på svenskarna imorron ändå, då.
 
Rönnbärsbonanza.....utanför loppisen.
 
Pizzerians "väntrum" ..........
 
Väl tilltagen portion fläskfilé...........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0