Strax före tio.......

.......var jag avfärds-redo och hämtade kompisen klockan tio prick, för vidare färd mot det nya "gööör"-stora varuhuset EKO i Skövde.
Väl på parkeringen såg vi att fler Tibrobor än vi, kommit på samma tanke.
Som tur var hade kompisen en tia att mata kundvagnen med, för mynt har man ju sällan eller aldrig med sig längre (iallafall inte jag...).
Med facit i hand hade det väl räckt med en kundkorg var, men sånt kan vara svårt att veta i förväg.
Ett och annat prisvärt hittade vi, men inga mängder och något varuhus med lågprisprofil kunde vi konstatera att det inte är.
Förutom fikat då förstås. Kompisen bjöd mig och vi tog varsin kokt korv i bröd med kaffe och hon fick punga ut med en tjuga, -totalt.
Stärkta av detta i magen, fortsatte vi till Rusta och inhandlade även här en del fynd. Sen bar det iväg hemöver igen. Då hon lämnats åter hemma hos sig, fortsatte jag till Millners, som fick äran att laga våra middagar idag. Ja för vi valde olika rätter. Maken ville ha fläsk, medan jag föredrog kåldolmar.
Väl hemma hade han precis klarat av sin promenad och middagen kom lägligt.
Dessutom hade han lyckats boka influensavaccin-tid till sig och nu väntar jag på att få prata med vårdcentralen (telefonsamtal efter fyra) så att vi kan ta denna spruta samtidigt. Ja ibland är det enkelt med den nya tekniken (not) .....gick ej att boka via nätet -för två individer..........
Men via telefonsamtalet kunde jag "slinka med" maken på torsdag för influensasprutan och samtidigt gick det att fixa tid för covidspruta tre den 10 december för oss båda.
Flera flugor i en smäll kan man säga då och ibland mycket enklare att prata med en person, än förutbestämda val på datorn, som bara klarar en sak i taget....... 
 
Kvarvarande Halloween-dekoration stod i fiket.
 
......och här kunde man se hur de tillverkade fikabrödet på plats.....
 
Hälften av min middags-portion och likaledes för maken.....räcker imorron också alltså.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0