Vinst igen.......

......för symötet.
Inte de som var på besök igår, utan det andra "lokala" (vars boende numera är utspritt lite varstans i Skaraborg) och vi vann den ofantliga summan av 21 kronor, att lägga till förra veckans tjugosex.
Om det berodde på entusiasmen över storvinsten..... eller något annat, så hade jag iallafall svårt att somna. Trots att sänggåendet drog iväg till halv två, var jag fortfarande vaken iallafall till halv fyra.
Uppgång för frukost fick ändå bli runt nio, men återvände till sängen med en bricka.
Såg bara till att Inga gjorde en ordentlig sammansättning på morgonmålet och det lyckades hon faktiskt med: Nypressad juice, kokt ägg och mackor av hembakt bröd.
Blev lite dåsande till innan jag tog mig i kragen och tog mig en promenad till närmaste brevlåda för att posta ett brev....igen.
På hemväg, en liten omväg men vid passering av postlådan fanns ytterligare brev att ta hand om och nu ligger återigen ett brev för avfärd. Denna gång var det returen av den redovisning jag skickade åter för "renovering" och det var nu bra gjort. Så då kan vi nog säga att jag ännu en gång rättat upp ny personals rutiner att fungera......för alla inblandade.
Sen kom det även en kjol...........
Nu är alla resterna slut i kylen, så dags att fundera på vad vi ska ha till morgondagens middag.
Sätt igång och tänk nu Inga............
Maken valde en trevligare tidpunkt för sin promenad idag, då han har fått sällskap av solen. Dock blåser det en del...... då han återkommer tar vi lite kaffe.
Ikväll blir det damfotbolls-landskamp.......
 
Då startar vi torsdagen.......
 
Nää, vad säger ni.....ska vi dra vidare?
 
Imponerande....förr i tiden var vi ett gäng som målade korgar där i källaren. Annan ägare och färg på huset då....... sen har Riksbyggen äntligen! byggt en ny, inte livsfarlig trappa upp till gatan.
 
Jo han trivdes där i "ljung-lådan" sa han ......snögubben.
 
Rest-torsdag........
 
Dottern behövde en bläckis....till en ny bäbis i bekantskapskretsen. Blir den vänstra ljusblå.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0