Grönkålspremiär.........

......... har vi haft idag, på den vi fick igår av kompisen. Hittade ett recept på nätet som lät hyfsat:
Gräddstuvad grönkål med bacon, som jag serverade med pastaskruvar.
Men innan vi kom så långt, var det en inköpsrunda till Tibro.
Mat, mat och åter mat......samt några fler ljungplantor, införskaffades. 
Inga tyckte vi skulle ha ugnsbakat äpple till fikat, så hon "förvandlade" ett stort Aroma till två små pajformar fyllda med honungs/kanel-bakade äppeltärningar med ströbröd på......
Nu blir det snart upp till bevis om det är ätbart/njutbart....eller tvärtom.
Facit i hand........ det var fullt ätbart (med en kula vaniljglass), men inte någon av Ingas bästa experiment.
Till kvällsmat serveras om någon timma "pil-pil" igen. Maken tyckte vi skulle ha större räkor i och då får han skala ett gäng, när de tinat.........Inga sköter resten av "monteringen".
Imorron blir det en kvällstur till Skövde, för "symöte"................
 
En havtorns-"hutt" före frukostmackorna.......
 
Då lagar vi grönkål för första gången i det här huset........
 
Så blev potionen i färdigt skick......
 
Altanhörnan i höst-skrud.........
 
Ugnsbakat äpple...........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0