Inte kallt.......

.......att ligga i husbilen, trots lite kylig natt. Maken hade satt på värmen och justerade den sen till det lägsta. Jag hade mjukisjacka och långt nattlinne, samt sockar och så täcket. Maken bara t-shirt men också ett sovtäcke extra. Ingen av oss frös iallafall och vi sov hyfsat, till sju ändå.
Beslutade mig då för att gå in i huset, men fick ringa på telefonen för numera är de inte så morronpigga längre.
Jagade alltså upp tre personer, som gjorde iordning födelsedagsfika "på sängen" till den fjärde.....födelsedagsbarnet. Åtta år idag och jag kommer fortfarande ihåg när hon föddes. Dagen innan (en solig och varm dag i Stockholm) ägnade vi åt bowlingspel med "Bröderna Bus" och höggravid mor. Avslutades med ett inköp av cykel till den yngre brodern.
På natten fick de blivande föräldrarna dra till BB och vid middagstid satt mormor, morfar och två storebröder (to be...) i en pizzeria på Söder för att spisa middag.
Då ringde vi BB och fick svaret att hon precis "tittat ut".
Minsta lillebrors (nästan sex år) första fråga: "Skrek hon som en galning"? 
Vilket jag inte kunde besvara fullt sanningsenligt.........
Men nu är hon alltså åtta redan och dessutom storasyster, till bror på snart sex år (slutet av maj) och gillar massa "konstiga" dockor (Monster High & Rainbow High), samt att spela datorspel och är faktiskt jätteduktig på att rita. Jo tiden går.......
Vi åkte hemöver framåt förmiddagen, stannade på Subway i Arboga för en frukost nr 2 (typ). Var väl ok, men finns en anledning till att jag inte varit på ett sådant etablissemang på åratal. Fortfarande inte min favorit.....
Tänkte äta thai i Karlsborg, men såg stängt ut. Vi fortsatte då till Tibro och åt helgbuffé hos Kathy thai istället. Sen tog det bara en minut att göra slut på nästan 1300 riksdaler, då vi tankade Zäta.
Mycket fin-grus hade samlat sig i husbilen, då de gjort en ny "parkeringsficka" med sånt underlag vid fritidshuset. Dammsugaren fick därför ut i solen en stund.
Nu landad i fåtöljen och ikväll ska jag spela Bingolotto. Brukar alltid köpa vid storhelger, men några grova pengar har aldrig landat i min ficka från detta spel.........
 
Fritidshusgrannen hade egen "påskbrasa"..........
 
.....och fjäderprydd björk, visade det sig på morronkvisten.
 
Om man tittar noga....skymtar en sjö från tomten.
 
Dajm-tårta med tomtebloss och apelsindricka i champageglas fick hon på sängen, plus paket.
 
Pappa bjöd sen på en flygtur, dagen till ära.
 
Hemfärden startad, en fin påskdag.....
 
Solvägg vid Subway
Gott om tranor såg vi, två harar skuttade över vägen och två rådjur betade på ett gärde. Samt ett antal rovfåglar, på stolpar eller cirkulerande i luften.
 
Solvägg vid Subway och Zäta i bakgrunden.
 
Aspabruk.......luktar inget gott.
 
Dekoration på thairestaurangen. Maten bra som vanligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0