Bilen full.......

......av "vandringsmaterial", som ska vidare till nästa arrangör (i Tibro).
Maken har även idag varit runt och samlat ihop till detta. Så efter att ha ätit fisk till middag, åkte vi gemensamt till Tibro. Jag blev avsläppt vid COOP med en megakasse tomflaskor, medan han skulle leverera det andra i bilen.
Vad händer?...........för femtioelfte gången är deras pantmaskin ur funktion.
Irriterad pratade jag med kassörskan och sa att just idag har jag ingenstans att göra av min pant, medan jag handlar. Nu fanns det en medarbetare som efter tre försök och viss tidsåtgång fick igång maskinen igen. Men just därför hade jag inte mer än börjat plocka i vagnen när maken dök upp för att hjälpa till med packandet och bära ut. Sen var det (som vanligt) fel på kvittot. Ett av erbjudandena i butiken, fanns inte inlagt i kassasystemet och saknades därför som rabatt.  
Lurad på en femma idag, men orkar inte tjata om det .....igen. Har iallafall påpekat dessa problem vid en enkät på nätet i förra veckan.
Vi avslutade Tibrobesöket med en fika hos Bagar'n och nu har jag landat i min fåtölj, (efter att ha packat ur två fulla kassar) medan maken tog hand om äppelhögarna jag krattade ihop igår.
 
Inga bjöd på hemlagad räksallad på kvällsmackan igår.......
 
Ytterligare en variant på kvällshimmel........
 
Björnbären mognar nu undan för undan, men "en stor råtta" äter hela tiden, så blir inga att tillaga.
 
Extra gott mos blev det idag, tyckte jag.
 
Våra respektive val till kaffet hos Bagar'n........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0