Lika bra.............

.......att i väntan på kvällens match ta tag i och utföra ett brödkaksbak, eftersom det i kylen låg ett jästpaket och hojtade att det INTE ville i sophinken.
Maken har tagit sig en promenad och i halvlek ska jag smaka på brödet.
Det går inte så bra för Liverpool, men brödet smakade helt ok i paus iallafall. Tyvärr blev det förlust för mitt lag, men bara att ta nya tag och hoppas att alla på skadelistan snart är tillbaka på plan igen.
Tisdag morgon startade med en macka och kaffe, sen påbörjade vi Göteborgsresan.
Lyckades boka en passtid (i mars....) till idag. Vi stannade i Alingsås på "Donken" för ett snabbt mål och en halvtimma senare registrerade vi vår ankomst på passexpeditionen. Ganska omgående blev det vår tur och snabbt befriade från 800 kronor, fick vi istället varsitt "vackert porträtt" taget, pekfingrarna fotade och skriva autografer (fyra gånger för min del, innan godkänd). Sen var det klart och då fortsatte vi till Grönsakstorget för parkering. Liten promenad till konditori Brogyllen, där intog vi varsin kaffe med tårtbit. Därefter gick jag in i "Antikhallarna" alldeles bredvid, till The British shop. Köpte med mig två sausage rolls och två köttpajer.
Åter till bilen och så startade vi återresan, men via Trollhättan/Lidköping istället. Maken skulle hämta material ute på landet vid Tråvad......att ha till Fagersannas enmila-vandring till helgen. 
Under nerresan ringde plötsligt min telefon.....en läkare från gyn. Skulle ju fått en tid via brev så jag var förberedd..... Sen verkade det som att operationstiden fortfarande fanns kvar och efter samtalet lovades nu att en sköterska ska ringa med inställelsetid redan på måndag, sen åtgärd på tisdag.
Vet inte vad man ska tro.....ellelr lita på nu då, är väl bara att vänta och se.......
Har just landat i fåtöljen och konsumerat en sausage roll, en kvar i kylen. Imorron ska Inga göra potatismos och servera pajerna till middag.
 
Jaha då var de klara, ännu ett gäng.......
 
Färgsprakande kväll.......
 
Äntligen........men kunde ta tio veckor innan vi får hämta dem, - Skövde.
 
Kondis-fika.....
 
.....mitt i stan, med spårvagnarna som utsikt.
 
Sen mitt ute på landet, under hemvägen.
 
Min sausage roll.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0