Hade planer......

....på att komma isäng och somna i hyfsad tid, för att under förmiddagen göra en shoppingtur till Skövde. Gick sådär......inte alls. Somnade väl runt halv fem och då var det inte tänkbart att gå upp halv nio. 
Bättre att inte ha några planer....... men kom upp och åt frukost vid elva, för att sen ta en biltur strax efter tolv istället.
Maken stannade gärna hemma och "njöt av ryggskott" . Åkte först till Dollarstore och köpte en del småsaker, för att sen avsluta på Stora COOP.
Hade skrivit en lista, tog en vagn och slängde lite papper från jackfickan i en papperskorg.
Jaha, lysande.......däribland shoppinglistan. Så fick handla "på känn och efter hågkomst".
 Så det kan bli............ men fick väl med merparten av vad som behövdes.
Tillbaka hemma kände sig maken aningen bättre med ryggen och Inga skred till verket med en något sen middag. En påse färdigblandade rotsaker in i ugnen, ytterfilé stekt med lök och i sås av créme fraiche och en slatt överblivet vin.
Till nyårssupé har hon tänkt bjuda på avocado med skagenröra och hemmagrillade kamben (experiment igen). Men först en stund i fåtöljen med "Doc Martin" och en fika med vaniljmunkar till.
Sen har min amaryllis slagit ut...........och klockan åtta ska jag som brukligt, spela bingolott som förmodligen är en nit, som vanligt. Been there done that.......och så vidare, skålar vi vid tolv på tu man hand. Då korkar vi upp en ny flaska prosecco........
 
Dottern tackade för blomsterbudet.....och nitlotterna (som var med)
 
Provsmakade Ingas nygjorda sillsallad......godkänd.
 
Gott Nytt År......önskar "snögubbefästet" i Fagersanna.
 
Färdig rotsaksblandning värmd i ugn och Ingas stekta ytterfilé till middag.
 
Årets införskaffade amaryllis blommar........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0