Inte hjälper det.......

......heller, när avsändaren (till saknade försändelsen) friskriver sig från allt ansvar och engagemang angående det skickade? brevet. Hör till saken att hen även påstod sig vara insnöad, så brevet kunde inte skickas förrän "senare". Helt ok svarade jag, men vill ha det i god tid före Lucia.
Inga stora materiella värden, men det saken var tänkt till "skiter sig" kanske och det irriterar mig oerhört. Ännu finns hopp om att ett sent brev kommer, men säljaren kan vänta sig dåligt omdöme för bristande omdöme, angående kundrelationer.
Tar onödigt lång tid att somna numera och förmiddagen därpå blir på så vis väldigt kort. Ibland känns det lite trist.......
Kom iallafall iväg (bilen och jag) med en full kasse tidningar till återvinningen. Men besökarna på loppisen tycks tro att det är helt ok att blockera och parkera i infarten till containrarna.
Ja det är trist det också.....med folk som inte tänker till.
Efter en "trixig" avlämning, fortsatte vi sen mot "skogen", för att hitta några ruskor tallris. Återkom med uppdraget utfört och åt diverse rester till middag. (En portion thaimat, blir här i huset tre portioner, en till maken även idag...hahaa)
Riset är på plats i glashuset, med prydnader isatta och fåglarna har fått ordentligt påfyllt av sin mat.
En snabbkopp eftermiddagskaffe och nu är maken "utflugen".
Jag kan se åttondelsfinal i fotboll: Holland-USA...........och festa på en broccoli/ostsoppa från frysen, senare ikväll.
Tio minuter in i matchen, Holland leder 1-0........
 
Tallriset hämtat, pimpat och klart......
 
Min middag: Kvarvarande mos med köttbullar från frysen och nyplockad persilja, samt tomater.
 
Nedräkningen fortsätter........
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0