Skönt........

.......tänkte jag, när jag vaknade och kunde konstatera att det regnade. Alltså ingen mer snö......trodde jag. Men runt nio-tiden övergick nederbörden i just snö, blööööööt snö.
Maken var ute och skottade, jag gjorde mig iordning för en tur till Tibro. Lika bra att åka så tidigt som möjligt, då skitvädret är utlovat att hålla på till i kväll.
Första anhalt blev kyrkan för att lämna tröj-säcken. Men vad som inte stod i tidningsreportaget var att stick-mötena bara ägde rum varannan vecka.......
Dock fanns en person därinne som bakade bullar, så när jag knackade på tog hon emot tröjorna och lovade lämna dem dit de skulle.
Nästa anhalt, gamla jobbet.........där var bara en av de yngre chaufförerna (tillfälligt inne) och den nya tjejen på kontoret på plats. Men låna kopiatorn gick fint ändå och bullarna (som Inga bakade igår kväll) tackade de inte nej till.......
Blev en pratstund ändå och därefter en tur till ICA för lite mer mat och sista stoppet gjorde jag hos Millners. Inga behövde ledigt tyckte jag, så blev hämtmat därifrån till middag.
Hemma höll maken på att mecka med en av de befintliga hyllorna för sålänge (ev. permanent) uppställning av hifi-grejerna. Sen återstår den omdisponering av ett flertal möbler i huset, som vi (typ) beslutade igår kväll..........utan att bli oense (imponerande, hahahaaa).
Men vi har ju själva utförandet kvar förstås.
Jag gjorde klart god man-redovisningen och gick till brevlådan i skitvädret med den, skönt! 
Maken tog en ny skottar-runda och jag fick vara steghållare, då han sopade av husbilstaket. 
Nu blir det att se fram emot kaffe med bulle och bondkaka och maken hoppar över slaskpromenad.
Han har härjat med installering och snö så han känner sig rätt mätt på fysisk aktivitet och dåligt väder.
Jag chillar i fåtöljen.........  
 
Ingas "söndagsbullar": hälften med hasselnötskräm och andra hälften, vanilj.
 
Resklar och har nu startat sin resa............
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0