Ihoplimmad........

....... fingertopp och stelkrampsspruta i armen. Ja så "slutade" lördagen för min del, efter en tur till akuten då 1177 rekommenderade sjukvårdshjälp, eftersom det inte ville sluta blöda.
Inget annat alternativ fanns då än en tur till Skövde, som lördagsnöje.
Nästa problem......ingen bil hemma, då maken åkt till Tidaholm. Som tur är har man ju kompisarna i symötet och en av dem hade bil hemma och offrade sin lördagskväll, för en tur.
För första gången någonsin, tog besöket på akuten mindre än en timma och kompisen var så snäll att hon väntade kvar i sta'n ett tag, ifall ett sådant "mirakel" skulle inträffa.
Fick träffa en läkare direkt, som gjorde en första bedömning och fixade till patienten direkt om det var möjligt. En sån var jag (idag), så han hämtade lim och lade på, lämnade sen över till en sköterska för bandageringen och ett stelkrampsstick i armen och så var jag klar att åka.
Maken var tacksam över att inte behöva avbryta sin aktivitet, då kompisen alltså även kunde ta med mig hem igen.
Ska ha bandaget minst ett dygn , sen tror jag det räckte med plåster eller inget alls?........ liten infolucka där känner jag nu. Googlade det .... bandaget ska gärna sitta några dagar om det är fräscht och ej blir vått, så det satsar jag på......
Sov gott och länge idag, söndag och till middag "rånade" vi frysen på två portioner Rosells kycklinggryta. Varmt och soligt i glashuset ......och ute. Fick bli en promenad för mig i solen.
Nu lite vila innan kaffe, återigen på solvarm altan.
Ikväll har vi så Liverpools FA-cup-match............
 
Visa fingret.........(hahahaaa)
 
Duvorna på besök, tillsammans med koltrasten.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0