Först åkte vi åt ena hållet.......

....... och sen lämnade jag av maken vid tåget, så nu åker han åt andra hållet (till huvudstaden).
Började dock vår resa vid elvatiden, ner till Göteborg, där jag hade en tid för röntgen (så det blev av inom rimlig tid....). 
Vi stannade på vägen ner hos Donken i Alingsås, så maken fick ett mål mat. Jag själv fastade (då jag ej fått några instruktioner, hade jag läst vissa "förhållningsorder" på nätet och för säkerhets skull.....)
Maken var "ålagd" att följa med, då jag inte visste hur parkeringsmöjligheterna var dit jag skulle.
Nu visade det sig inte vara någon panik, men han fick ta sig an dessa (j....vla) appar man ska ha överallt och parkera med. Dom är jag allergisk emot.....på riktigt!
Mitt besök tog inte så lång tid och så skulle vi på date med en snurrfåtölj. Dock var vi lite tidiga, så fick vänta i bilen utanför huset tills "säljaren" kom hem (som ett jehu på cykel) efter en stund.
Jag provsatt och den blir nog bra, så det blev affär. Tjejen lastade snabbt och lätt in fåtöljen i vår bil och hemfärden påbörjades. En banan fick bli mellanmål till mig och återfärden förbi Varas alla tröttsamma vägarbeten, bröts sen med ett mål mat mitt i röran.
Smakade helt ok med köttbullar, sen fortsatte vi mot Skövde station och där "dumpade" jag maken vid tåget. Nu bör han ha landat i Stockholm.
Handlade lite på Lidl innan jag återvände hem och kunde alldeles nyss läsa, att inte bara vi var på besök vid Backaplan idag. Kronprinsessan med följe hade visst också varit i Hisings-Backa under dagen.
Är nog inte svårt att somna ikväll................ blir rätt fort trött tant ....numera. 
 
Chauffören får lite mat i magen.......
 
I väntans tider......på en snurrfåtölj.
 
Passerar maskroshuset i Partille på hemväg......
 
Äntligen middag vid halv sex.........
 
Mörka moln över "schlätta".......
 
I sitt nya hem, men får vara lite i "karantän" och ska tvättas ren från bl.a. damm.
 
Makens foto på tåget han åkte med.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0