Helt omöjligt.......

.....verkar det vara att köpa en icke rökluktande snurrfåtölj i begagnat skick, till det här hushållet.
Ändå (vis av skadan från förra gången....) frågade jag om det var ett rökfritt hem innan vi åkte dit och jag provsatt den ju. Tyckte under hemfärden att det luktade brandrök, men avfärdade det hela med att då det var lite dimmigt i Götet, kom det nog utifrån.
Men varje gång jag går in i glashuset luktar det brandrök. Inte cigarettrök den här gången, utan som om fåtöljen varit på grillparty vid öppen eld.
Torkade av den igår och idag har hen solat med en massa bakpulver på sig och skrubbande, varvat med fortsatt vädring får det bli. Vi fick ju "ordning" på makens inköp, så det ska väl gå med min också till slut. Men får alltså fortsatt slita på den gamla några veckor till....minst. 
Maken lät meddela att han återvänder hem under måndagskvällen. Hade lovat att lämna och hämta barnbarnen på skolan först. Deras mor skulle till Paris.......i jobbet antagligen.
Och enligt egen utsago hade den planering han åkte upp för att göra, blivit gjord. Får väl detaljer vid hemkomsten om detta.......
Måndagen har startat i väldigt makligt tempo och med välling till frukost, följt av en rostad macka för en stund sedan. Ska strax fresta med ett besök i duschen och lite kycklingfilé med ris till middag.
Ibland får man "fjäska lite" när magen protesterar.
I huvudstaden har iallafall barnen vandrat till skolan med sällskap av morfar och deras mor (nyss landad i en annan huvdstad) meddelade precis att det var strålande väder där. 
Inte så dålig väderlek här i Fagersanna heller, har precis gått en återvinningspromenad men är aningen grundtrött, så inga stora projekt idag.
Dock orkade jag alldeles nyss, dricka eftermiddagskaffe.........
I Stockholm tappas det tänder och äts glass på hemväg från skolan. Men snart sitter maken på tåget hem, om allt går planenligt.
 
Det nya "bekymret" att lösa........
 
En koltrast vilar lite......
 
....och i storsta'n går barnen till skolan.....med en skugga som följer dem.
 
Middagen är klar sa Inga.......
 
.....och här var det alltså glass som serverades.
 
Säsongsbunden färgklick på min väg till återvinningen.....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0