Ny butik på landet........

......öppnade idag och då jag tidigare både köpt och låtit beställa sydda plagg av innehavaren tyckte jag att den borde besökas på öppningsdagen.
Vid ankomst blev man väl mottagen/uppmärksammad av en väluppfostrad vänlig hund, som höll sig på sin sida "staketmarkeringen". Pratade lite med den innan jag äntrade butiken.
Där fanns tyg, sydda barnkläder i trikå, lite garn, sytillbehör och inte minst de kända lovikka-vantarna.
De som hon bland annat stickar till alla radions vinterpratare.........
Visst hittade jag några småsaker att handla och dessutom beställde jag en kjol i det tyg jag länge "siktat in mig på" sen jag sett det på nätet. "Hjärtegryn" heter butiken..........
Tittade därefter in en snabbis på loppisen, men (hör och häpna...) köpte inget idag. Däremot fick jag se fyra småsaker som jag är nästan hundra på att morfar gjort. Dessa ska jag inhandla nästkommande helg, om de då fortfarande finns kvar.
Inga startade middagen såsnart jag återvänt hem. Idag blir det "Porchetta" (färdigrullad från affären), ugnen bearbetar som bäst steken sen en tid tillbaka. Har dessutom fyllt på med rotsaker runtom, som förhoppningsvis nu ska bli klara samtidigt. Så får vi se hur det smakar..........
Efter middagen blir det nog (barnbarnslaget) Tottenham, som får stå för underhållningen någon timma......på teven. Lite stickning kan det nog också bli ......samtidigt.
 
Helt ok frukost......
 
Invigningsbordet var dukat.....
 
.....hos "Hjärtegryn".
 
En liten påse med hem.........men mera att hämta senare.
 
Ja det smakade väl helt ok, men ingen ny superfavorit.........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0