Dörrkrans........

..........köpte jag på julmarknaden i helgen, men valde en enriskrans utan dekorationer.
Tanken var att jag skulle riva i gömmorna bland alla mina dekorationsgrejer, för att "pimpa" den på egen hand. Dock var den så vass och skräpade alldeles förfärligt, så det blev inte någon längre sittning med detta. Men nu hänger den iallafall på ytterdörren.
Maken var på "diabetesbesiktning" och fick väl inte helt godkänt, utan skulle kolla sina värden  ordentligt (själv) i två dagar och justera medicinen en del.
Därför ansåg Inga att det fick bli finncrisp med ost till kaffet idag.......
Innan dess hade vi ätit rouladerna till middag och jag har sen hunnit dammsuga spindelnät, frön och löv i glashuset, samt börjat "julpynta" så smått därute. Dammsugaren blev under denna aktivitet "proppmätt", så det blev nödvändigt att bjuda på en ny påse.
Maken har åkt på möte i "Labbås" och jag har jagat in ännu mer ren tvätt i garderoberna. Slagit in två julklappar till och kan säga att alla sådana, nu är klara.
Har även hunnit skicka gratulationer till en tjugonioåring................
Sätta ut mitt ljusträd..............och stickprojekten rullar på.
Tyvärr räckte inte ens seger för att ta sig vidare, för handbollsdamerna idag. Men de spelar nästan alltid väldigt bra ändå. Då återstår fotbollsherrarnas landskamp,mera tveksam underhållning där........ 
Imorron eftermiddag ska det shoppas lite på Hem&Hobby, samt second hand-affärer i Hjo. Hämtar med reskompisen för den utflykten........
 
Dörrkransen är på plats........
 
Säsongsanpassad bordsdekoration.......
 
Höstbevis........
 
Fikamys.......
 
Nyanländ snögubbeduk......
 
Ljusträdet på plats, ska eventuellt flyttas en bit sen.........
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0