Mycket på en gång........

........blir det ibland. Maken kom och hämtade mig under eftermiddagen och eftersom jag inte behövde någon "handgriplig" assistans på hemmaplan, kunde han åka på ett bluesevenemang i Tidaholm under kvällen.
Vi fikade först och sen gick jag till postlådan. Där låg ett första info-brev från ortopedmottagning i Halmstad (på grund av min remiss angående axeln) .........
Allt på en gång, men ringde idag och förklarade att det får nog dröja nån månad iallafall, innan vi startar med detta. Dock kom även ett frågeformulär (jag fyllde i) och ett bokat videomöte om en månad. Ja vi får väl se hur det går fortsättningsvis på den fronten.
Annars kom också ett meddelande på messenger (från nyblivna mormor) att maken blivit gammelmorfar inatt och då blev ju jag bonus-gammelmormor på köpet. En liten tjej i Frölunda.........och samtidigt imorse, blev en av grannarna mormor. Tappen gick ur tunnan kanske man kan säga.
Maken skulle till tandläkaren idag........... men tjugo minuter innan bokad tid ringde de återbud. Nu ska han dit imorron eftermiddag.
Då fick det bli provianteringsrunda istället, vi åkte och handlade en massa mat.....och lite blommor till trädgården. Men Inga lät hälsa att ville vi ha middagen i tid fick vi köpa med oss take away.
Det hon förberett skulle ta lite tid att färdigställa så får bli till imorron.
Tur det fanns bra lunchboxar att köpa på hemvägen.
Maken har kört nedfallna äpplen och fixar nu till ett av stuprören och. jag ska strax gå ut och byta gamla sommarblommor mot ljung. En planta i taget, det får jag göra för det är inte tungt att utföra.
Sen blir det kaffe med vaniljmunkar...... från affären.
 
"TV-dinner" sen var jag redo att se Liverpool ....till slut, vinna över Ajax i Champions League.
 
Inga serverade frukost ......med egenodlade grönsaker och hembakt bröd idag.
 
No comments necessary.........de som vet, de vet.......
 
Innehållet i brev, skickat till en "nykomling" i vår värld......
 
Vi valde lite olika.......men båda var nöjda med sin middag.
 
Lite uppsnyggning av altanhörnan........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0