Vän av ordning..........

.......vaknade idag "med ett ryck" då jag fick för mig att titta på kvittot  (innan hemfärd) efter inköpen hos COOP. Då jag vid de senaste köptillfällena (minst fyra gånger) hittat felaktigheter på kvittot, som inte stämde med erbjudandena i affären och har svarat på en nätenkät där detta påpekats......... fick jag nu nog.
Stövlade in i affären igen och sa att två chipspåsar för 39:- på hyllskylt, INTE stämde med 30,95 styck på kvittot. "Ja det gäller nog inte längre......." sa tjejen, men gick med till hyllan och kollade. Vi ordnar det och så gjorde hon en rättelse. För sålänge skyltar sitter kvar är det det som gäller och hon sa inte emot. Var nog ett "wake up-call" för butiken förhoppningsvis, när rätt-ska-vara-rätt-tanten sagt sitt och de vet att jag inte tänker sluta förrän problemet är tillrättat....permanent.
Innan dess hade jag varit på blodtryckskoll och EKG hos vårdcentralen och tittat in hos rörmokaren för att komplettera listan till renoveringen.
Vid hemkomst ville Inga göra ris med köttfärsstuvning till middag och en kålpudding att ha imorron.
Så kom jag plötsligt på att det paket som jag skulle hämtat, blev bortglömt.
Får jag ta på hemväg från sjukhuset imorron...........
Kom dock ihåg att köpa fikabröd hos Bagar'n till eftermiddagsfikan och maken kom precis tillbaka från promenad, så är väl dags.........
Apropå till sist: Liverpool vann .......till sist, efter segermål i åttonde tilläggsminuten. Debuterande Alexander Isak i Newcastle höll på att förstöra kvällen för oss Liverpoolfans, men det ordnade sig till sist som sagt.
Även igår vid matchstart, vaknade vän av ordning också. Ett argt chat-meddelande till Viasat. att de skulle sluta förstöra supportersången före match med reklamavbrott. Fick medhåll och det skulle framföras, så får vi se........... ett nytt påfund den här säsongen, som jag blev heligt förbannad på för andra gången....... igår.
 
Ja tanten är på tårna och håller sin omgivning i "Herrans tukt och förmaning"......hahahaaaaa.
Nog ingen som blir särskilt rädd, men dumheter ska påpekas och rättas till.............anser vän av ordning.
 
Tur att de inte grävt av gatan in till oss............
 
Min middagsportion..........
 
Morgondagens kålpudding är klar........
 
Eftermiddagsfika.........mandelbulle och blåbärstosca.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0