"Andra andningen".......

.....infann sig efter en raklång vistelse i sängen i väntan på middag. Erbjöd mig att att skjutsa till ett närbeläget köpcentrum, där äldsta barnbarnet ville handla.
Men då det blev "skarpt läge" så orkade inte han idag. Istället blev det en kortare promenad till kvartersbutiken, med make och nästa broder. Vi inhandlade sangria och vatten plus en del till.
Två bärare och jag tog oss åter hem. Det var nog tur att det inte blev Habaneras idag, för jag var helt slut (utan att bära nå't alls, mer än nycklarna....).
Hade hittat en sausage roll i affären och tog den till kvällskaffet. Nu ryggläge i sängen igen. Därnere på entréplan kollar de fotboll. Dock mellan två i mitt tycke ganska ontressanta lag: Manchester City- Bayern München. Men jag hör ljudet.........
Imorron La Mata-marknad att ladda för. Inköp av främst grönsaker och frukt är det tänkt. Därefter kanske jag mixar ihop köttfärsen (köpt idag) med kryddmixen hemifrån, till mormorsbiffar.
men min plan är att vi efter marknaden först tar en fika och äter inköpta churros.
Ja en plan är ju bra att ha, men det blir inte alltid som man tänkt.
Jag och maken åkte i förväg till marknaden, parkerade ganska långt ifrån och kom till slut fram till utkanten av stånden, men kände då att jag kommer ej att orka strosa runt och sen ta mig tillbaka till bilen. Förnuftet sa mig att det får bli noll marknad......
De små barnen med föräldrar hade också åkt dit. De stannade och handlade massor, inte bara frukt.
Grabbarna, de stora låg vid hemkomst i varsin solstol.
Jag startade biff"monteringen" och då alla var hemma serverades "mormorsbiffar" till middag. Nu är vi redo för lite siesta innan den störste grabben ska få skjuts till Habaneras framåt kvällningen. 
 
Blev ett glas sangria för min del igår kväll........
 
.......med utsikt över en murdekoration.
 
Staden vaknar till en ny dag, utsikt från sängen i gryningen.
 
"Hotellfrukost".........
 
En relaxar i skuggan.....
 
.....och två i solen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0