Tre middagar.......

......på rad får allt räcka med menyn foliebakad lax och dillmajonnäs,.för min del.
Maken har samtidigt ätit sill och potatis, lika många gånger. Sillen är ännu ej slut, men lyckligtvis så är dock laxen det. Inte för att det inte är gott (något av dom...) men blir lite enformigt.
Åkte efter intagen måltid till centralorten och handlade en del specerier och köpte då också kåldolmar, att servera till middag imorron.
Jag köpte även ett nytt jästpaket, för alla brödkakor gjorda före jul har "rymt" ur frysen.
Och nu när jag återigen har hittat mina bakbunkar (som också rymt.......) kan jag be Inga sätta en deg imorron och göra några nya.
Skinkan är slut, men det är bara positivt. Maken tog den sista biten igår kväll och innan tonårsgrabbarna åkte hem igår, gjorde den äldste en gedigen insats för att få den uppäten. (Brukar i vanliga fall få slänga sista biten, då ingen vill ha mer framåt nyår.)
Årets amaryllis är precis på gång att slå ut och på det "roliga kontot" finns ett starkt behov av dammsugning av hela huset.
Funderar på att ta tag i det nu, nästan direkt, men vi får se.......... en kopp kaffe blir det iallafall och fortsatt ätning av kvarvarande julkakor.
Imorron ska jag/vi sätta upp min julklapp snöstjärnan, på väggen ute och sen också gratulera dottern som fyller år igen........
 
Månen......i förrgår.
 
Mera rester till kvällsmat igår......
 
Roffar åt mig.......så många bitar som ryms i näbben.
 
Två gråsiskor samsas med en pilfink......om maten.
 
Den håller på att slå ut nu........
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0