Att städa........

.......är inte ett dugg jobbigt, om man har anlitat proffetionell hjälp.
Medan de två städ"damerna" fejade och slet, satt jag i min fåtölj och stickade i godan ro. Detta medan rengöringsmedlets doft spred sig i huset och nu börjar de bli klara.
Eller egentligen är det den beställda tiden som runnit ut, men köket och lilla badrummet ska vara i tiptop (typ) skick nu iallafall.
Även om de inte fick komplett ordning på allting, så är det mycket renare nu iallafall. Framförallt bakom spisen.........
Vilken tur att Inga tänkte till och fixade en paj igår, som vi bara kunde värma. Maken tog en bit redan strax efter halv tre, medan jag inte kunde låta bli utan plockade iordning på allt undanplockat först.
Men nu sitter jag mätt och belåten i fåtöljen.......igen och klockan är nästan fyra.
Solen har kommit på besök, till skillnad från den störtskur som anlände samtidigt med städlaget.
Då är det bara att börja sortera allt i badrummet.......men där ska inte renoveringsarbetet starta, förrän näst sista dagen i februari. Gott om tid att göra ett bra genomtänkt jobb alltså. 
Maken fick också ett "städ"ryck. Han har startat arbetet med att sortera singelskivor, förhoppningsvis fortsätter det med alla LP också framöver.
Ja vi behöver ju inte stressa. Tar man lite i taget och inte har någon "deadline", eller arbetstider att passa så är det mesta genomförbart......... på sikt.
Även nyligen startat tröjprojekt ........hahahahaaaaa, ska väl bli klart i sinom tid..
 
Min instinkt var korrekt......det behövdes, å det grövsta. Men nu är det rent där bakom....också.
 
Middagen smakade bra, när jag väl satte mig och åt den.
 
Några av de singlar han går igenom.........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0