Nä, det gick inte alls.......

....... att rå på Frankrike i handboll. Sverige hade egentligen inte nån riktig chans.
Så tråkigt också att världens bästa handbollsspelare (svenske Jim Gottfridsson) gick och skadade sig i kvartsfinalen. Han hade definitivt behövts, men det hade kanske inte räckt det heller.......
Nu får vi sikta in oss på att ta bronsmatchen mot Spanien på söndag och sen får vi också se om Danmark kan rå på Frankrike, i finalen.
Hursomhelst är det alltid kul med handboll......... tycker jag. Sen spelar också Liverpool "förmatch" i FA-cupen, innan bronskampen. 
Vaknade ganska utvilad imorse och gjorde mig två mackor, men orkade bara den ena så maken fick ärva en färdig (med "grönsaker" på).
Tog vägen om en varm och skön dusch, till att besluta mig för en tur till Garn&Ved i Mölltorp, som hade slutrea på garn. Skulle bara titta ifall.........(förra rean gick den taktiken bra)...... men idag var det annorlunda. Mitt ibland alla plastbackar med nystan, vaknade kreativiteten och jag kunde se framför mig flera alster. Både till mig själv och framtida presenter..........så det blev en välfylld kasse.
Dock kostade de flesta nystan bara en femma styck. Så om man inte räknar mitt framtida arbete, blir det väääääldigt billiga tröjor.
Till middag serverade Inga idag stekt och mjölkkokt flundra, med kokt potatis. Det var vad mor serverade mig och syster, när hon och far åt strömmingsflundra.
Till kväll handlade jag en ceasarsallad till maken, medan jag ska göra en fylld smördegsrulle till mig.
Har bett Inga att kolla recept på nätet.............
Fika avklarat och smördegssnurror är klara, till mig ikväll. En promenad till brevlådan avverkad och maken gick en bit längre..........
 
Fredagsmys.........
 
Fyndkasse.........
 
"Barndomsmeny"..........
 
Kvällsljus......
 
Smördegssnurror........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0