Det var tacken.......

........för att jag försökte tanka hos Preem igår (och anmälde fel på tankstationen)....... fyra samtal  och väntetid i telefon på över halvtimman.
Gick in sent igår kväll och kollade mitt bankkonto (som jag gör flera gånger i veckan) och fick där se att i stort sett hela innestående beloppet var reserverat (-2000:- ) för tankningen hos ovan nämnda bolag, som inte renderat en enda droppe drivmedel.
Ringde direkt (nästan halv tolv på kvällen) men fick besked att återkomma idag efter nio. Gjorde så och deras kundtjänst "skyllde" på banken, kopplade vidare och jag valde i den kön att de skulle ringa upp.
Funkade det? nejdå...... fyrtio minuter senare fick jag ringa igen, men behövde då bara vänta fem minuter.
Jo det stämde ju rent tekniskt att banken gjort reserveringen av mitt hela kapital, men att detta ens uppstått berodde ju på felet hos Preems tankställe.
Kontentan av det hela: Kunden får själv ta timmar av sin tid för att korrigera vad andra (företaget) borde återställt direkt. Visst rättade Nordea felet men om  jag inte ringt, hade det tagit flera bankdagar.
.......och slutsatsen av detta blir: Kommer ALDRIG att tanka hos PREEM mer.
Uppretad pensionär....javisst, men i dagens teknik/automat-samhälle ska det inte vara upp till arg kund att "sparka på" ansvariga, för att få uppkomna fel rättade i rimlig tid. 
Maken har tagit sig ut i slänten med trimmern och jag försöker coola ner mig i största allmänhet.
Inga har lovat att det blir chili con carne till middag lite senare.
Trimmern bråkade med maken och ville INTE starta efter byte av tråd, så även denna tingest har fått en cooling off-period, till i eftermiddag.
Middagen äten, maken lyckades "övertala" trimmern att jobba lite till, jag hade precis satt mig i fåtöljen och då dök den lurviga beige-vita katten upp.......påväg in i vårt sovrum.
Men då jag röt till, for hen åter ut genom altandörren och kröp via häcken vidare till grannen.
 
Kärringtänder Fagersanna-style......
 
Arbetsvägran.........
 
Chili con carne......klar att äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0