Det blev billigare........

......mycket billigare, än offerten....... på golv och väggar i "nya" badrummet.
Nu gjorde ju inte detta någonting alls. 
Precis tvärtom faktiskt och det rörde sig om dryga tjugotusen mindre än förväntat. Men de behövde ju inte göra särskilt mycket bakomarbete på väggarna och då blev det såpass mycket mindre.
Skyndade mig att lägga in betalningen på kontot och ringde sen direkt till banken, för att få  "säkerhetsnivån" att återgå till normal summa. Idag gick det ganska fort att komma fram.......
Till middag var Inga sugen på att laga stuvad spenat med tillbehör, så det fick vi att kalasa på.
Maken har åkt till "Labbås" på bluesmöte och skulle även hämta mitt paket med tvätthängaren till badrummet (som varit restnoterad tills nu). Så då ska även den upp nu, på "motsträvig vägg".
När han åkt, sorterade jag trasmattorna i tvättavdelningen och gjorde rullar........att ställa i en latrintunna (hahaaa). De som blev över ligger nu i trädgårdsskjulet, att använda som "vintersockar", till vinrankorna framöver.
Men det slutade inte där, utan har börjat rensa i mina överfulla garderober, men det får fortsätta en annan dag. Ledsnade efter en stund och tog istället en mini-promenad i det vackra vädret (not) men det regnade iallafall inte........
 
Vi flyttade på matburen, få se om de utestängda ......nu "städar undan på golvet".
 
Jag klagade inte på menyn......ej heller maken.
 
Ja de har börjat att kalasa på det iallafall......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0